English English
 
Jogi dušeci
Proizvod koji se standardno izrađuje u 11 različitih dimenzija i 6 kategorija kvaliteta i to: Ekonomik, Standard, Standard Plus, Lux, Delux Leto+Zima, Anti Stress; Memory titan.

U osnovi izrade gotovo svih kategorija je žičano jezgro dok se varijabilnost ističe u oblozi (vrstom i debljinom obloge) žičanog jezgra, pa na primer neki imaju jednu stranu obloge obogaćenu vunenom vatom (Leto+Zima) ili pak kompletan ram od sunđera debljine 10 cm (Anti Stress). Velika različitost se ogleda i u odabiru dezena i kvaliteta platna na licu dušeka pa se tako za Anti Stress koristi najkvalitetnije antialergijsko platno izrađeno u obliku navlake sa rajfešlusom tako da po potrebi može da se skida i pere. Samo kod "memory" klase dušeka, je drugačija struktura i to: 150cm "HR" Pena (vazdušasta) 1 cm Memory pena, 1 cm navlaka štepana na rajfšlus koji se po potrebi može skidati i prati.

Generalno naši dušeci su dizajnirani da u nizu godina bez deformacija odole pritisku i obezbede vam komforan i lagan san.

Stilex d.o.o., ul. Milosava Stikovića bb, Naselje Zalug, 31300 Prijepolje, Srbija; Tel.: +381 (0) 33 789 079, 789 080, +381 (0) 65 654 8077; E-mail: info@stilex.rs